Tonfisk- och paprikarullader

Ingredienser

för 4 personer:
1 förpackning tonfisk Rio Mare i olivolja 160 g 
2 paprikor gula och röda 
2 sardellfiléer i olja
1 msk kapris
50 g majonnäs
färsk timjan
olja 
salt
peppar 

Stampa Ricetta

DELA RECEPTET MED DINA VÄNNER

PRODUKT SOM ANVÄNDS

Tonfisk i olivolja

Upptäck mer

Tillagning

    1. Värm ugnen till 200° och tillaga de hela paprikorna i ungefär 30 minuter, vänd dem då och då.

    2. Blanda den finfördelade avrunna tonfisken, kaprisen och sardellerna med majonnäsen.

    3. Ta bort det svartbrända skalet och fröna från paprikorna och dela köttet i skivor.

    4. Fyll paprikorna med fyllningen, rulla dem så att det blir rullader, lägg upp dem på tallrikar, strö över färsk timjan, en nypa salt, nymalen peppar och lite olja.

DE MEST POPULÄRA RECEPTEN