Tonfisk- och paprikarullader
Ingredienser
för 4 personer:
1 förpackning tonfisk Rio Mare i olivolja 160 g
2 paprikor gula och röda
2 sardellfiléer i olja
1 msk kapris
50 g majonnäs
färsk timjan
olja
salt
peppar
1 förpackning tonfisk Rio Mare i olivolja 160 g
2 paprikor gula och röda
2 sardellfiléer i olja
1 msk kapris
50 g majonnäs
färsk timjan
olja
salt
peppar
Stampa Ricetta
Tillagning
1. Värm ugnen till 200° och tillaga de hela paprikorna i ungefär 30 minuter, vänd dem då och då.
2. Blanda den finfördelade avrunna tonfisken, kaprisen och sardellerna med majonnäsen.
3. Ta bort det svartbrända skalet och fröna från paprikorna och dela köttet i skivor.
4. Fyll paprikorna med fyllningen, rulla dem så att det blir rullader, lägg upp dem på tallrikar, strö över färsk timjan, en nypa salt, nymalen peppar och lite olja.